Діяльність ради

Пожежно-рятувальне авто для Мамалигівської ОТГ

На заході були присутні проектний координатор проекту 2 SOFT/4.2/160 Світлана Скрикуляк, асистент координатора проекту Євгенія Круподьорова, фінансовий координатор Ірина Мироненко, експерти Проекту Вадим Бучок та Сергій Шміголь, начальник Новоселицького районного сектору Управління ДСНС України у Чернівецькій області Богдан Сольський, голова Мамалигівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Аркадій Шова, заступник голови Володиммир Антончук та начальник відділу мобілізаційної роботи, пожежної охорони та надзвичайних ситуацій Сергій Кордунян.

Машина на базі шасі МАН 4х4 включає в себе мотопомпу ТОНАTSU та цистерну ємністю 5 тонн і призначена для гасіння пожеж, ліквідації наслідків стихійних лих та використання у інших надзвичайних ситуаціях.

Наприкінці заходу голова громади вручив команді проекту грамоти за сприяння розвитку Мамалигівської ОТГ, плідну співпрацю та високий професіоналізм.

Також Аркадій Шова подякував за роботу бригаді 47 пункту екстренної медичної допомоги та медицини катастроф с.Мамалига та побажав успіхів у подальшій роботі, оскільки в майбутньому станція перейде зі старої будівлі у приміщення нової амбулаторії с.Мамалига, будівництво якої добігає кінця.

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися