Програма DOBRE

«Від ідеї до успіху»

Як працюють громадські організації?

Як втілити в життя цікаві ідеї та інноваційні проекти?

Як громадські організації працюють в партнерстві?

Саме в такому ракурсі відбувся семінар для представників громадськості Мамалигівської територіальної громади, який провела Світлана Скрикуляк, очільниця громадської організації «Новоселицька Агенція Економічного розвитку та транскордонної співпраці».

Під час заходу учасники мали змогу ознайомитися з широким спектром діяльності громадських організацій, дізнатися, як можна якісно працювати у складі команди однодумців. Пані Світлана розповіла про співпрацю з владою та залучення громадян до вирішення проблемних питань громади і про те, як непросто побудувати ефективну комунікацію. Також вона поділилась досвідом успішної реалізації проєктів, розповіла про переваги та складнощі транскордонних проєктів, які організація, яку вона очолює, реалізовує спільно з Мамалигівською сільською радою.

Учасники семінару отримали багато практичних рекомендацій, які стануть в нагоді для успішної реалізації проєктів.

Захід проведено в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО «Відродження  МК» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися