Діяльність ради

Відбулась остання сесія сьомого скликання Мамалигівської сільської ради

10 листопада депутатський корпус Мамалигівської сільської ради  востаннє у цій каденції зібрався на чергову 49 сесію, яку провів голова Мамалигівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Аркадій Шова.

У ході засідання депутати проголосували за внесення змін до рішення 42 сесії сьомого скликання Мамалигівської сільської ради «Про бюджет Мамалигівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» від 23.12.20199 року. Були прийняті рішення «Про внесення змін до Додатку до програми благоустрою населених пунктів Мамалигівської сільської ради на 2020-2021 роки», «Про надання згоди про прийняття на безоплатній основі на баланс Мамалигівської сільської ради зі збереженням цільового призначення комплексу нежитлових будівель та майна (для надання соціальних послуг), які розташовані по вул.Головна №56 в с.Стальнівці», «Про прийняття на баланс Мамалигівської сільської ради новобудови амбулаторії загальної практики сімейної медицини», «Про передачу майна на баланс КНП «АЗПСМ с.Мамалига». Також було прийнято ряд рішень, які стосувалися затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою, тощо.

Після розгляду питань порядку денного голова громади подякував усім депутатам поточного скликання за конструктивну та злагоджену роботу, відповідальність та сумлінну працю на користь жителів громади. За багаторічну плідну співпрацю, активну участь у громадському житті та вагомий внесок у розвиток Мамалигівської об’єднаної територіальної громади депутати сьомого скликання були нагороджені подяками.

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися