Діяльність ради

Відбулась робоча зустріч

21 січня у Центрі економічного зростання Мамалигівської сільської ради відбулась робоча зустріч з надання методичної допомоги щодо питань соціального захисту населення та захисту прав дітей.

Участь у зустрічі взяли заступниця директора Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОДА Ольга Андріїва, директорка Чернівецького обласного центру соціальних служб Світлана Бостан, заступниця начальника служби у справах дітей Чернівецької ОДА Інна Савісько, голова Мамалигівської сільської ради територіальної громади Аркадій Шова, заступник голови Володимир Антончук, керуюча справами Мамалигівської сільської ради Олена Думініка, начальник відділу соціального захисту населення Ольга Саїнчук та провідний спеціаліст відділу соціального захисту населення Андрій Чеботар.

Мова йшла про перехід до програми «Соціальна громада», базові соціальні послуги, патронатну сім’ю, створення служби у справах дітей та інших структурних підрозділів, призначення особи, яка б відповідала за сферу соціального захисту, тощо. Також працівники Мамалигівської сільської ради мали можливість отримати від фахівців, які приїхали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися