Медицина

Відкрилась нова амбулаторія

6 листопада у с.Мамалига відбулося відкриття нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Це просторе і гарне приміщення, що відповідає сучасним стандартам,  з усім необхідним для надання первинної медичної допомоги, збудоване у рамках проєкту «Доступна медицина».

На заході були присутні: голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, перший заступник голови Чернівецької ОДА Богдан Ковалюк, директор Департаменту комунікацій Чернівецької ОДА Вікторія Гатрич, голова Новоселицької РДА Олег Мельничук, в.о. керівника Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Олександр Пуршага, керівник підрядної організації «Мастер продукт» Ярослав Яновський, голова Мамалигівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Аркадій Шова та жителі села.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова Чернівецької ОДА та голова громади. В.о головного лікаря КНП «АЗПСМ с.Мамалига» Олександр Гергеліжіу подякував за нове приміщення та запевнив, що працівники амбулаторії зроблять все, щоб забезпечити належне надання медичних послуг жителям громади.

Відтепер, у новій амбулаторії пацієнти зможуть пройти необхідне обстеження, здати загальні аналізи, отримати амбулаторне лікування, тощо. Тут комфортні умови, як для медперсоналу, так і для пацієнтів.

Зі старої будівлі до приміщення нової амбулаторії перейшла і станція екстренної медичної допомоги та медицини катастроф с.Мамалига.

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися