Вітання

Вітаємо з професійним святом

Шановні педагоги Мамалигівської ОТГ!

Вітаю Вас з професійним святом!

Низький уклін Вам, дорогі педагоги, за Вашу нелегку, але дуже почесну працю, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей. Як багряна осінь обдаровує своїми багатствами, так і Ви, учителі, даєте дітям неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими в житті. Ви сієте в серцях своїх вихованців зерно прекрасного, світлого, вічного, даєте мудрі поради.

У цей гарний осінній день дозвольте побажати Вам міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, нових педагогічних звершень, безхмарних днів, щастя, благополуччя, здійснення всіх мрій та довгих років життя, а ще – учнівської і батьківської шани і любові. Хай в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача. Нехай славиться у віках ім'я Вчителя, викликає повагу його праця, а в серцях учнів назавжди залишається щира вдячність.

Аркадій ШОВА,

голова Мамалигівської

сільської ради об’єднаної територіальної громади

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися