Програма DOBRE

Завершився проект "Створення відкритого простору соціально-психологічної підтримки матері і дитини"

Громадська організація «Відродження МК» повідомляє про успішне завершення проекту "Створення відкритого простору соціально-психологічної підтримки матері і дитини", який реалізовувався випускницями Академії жіночого лідерства на території Мамалигівської громади.

В рамках проекту на базі кабінетів психології Мамалигівського та Балківецького закладів освіти створено вільний простір психологічно-соціальної підтримки для жінок та дітей Мамалигівської ТГ. Відтак, жінки громади, отримали простір для релаксації та отримання консультацій, спрямованих на гармонізацію психологічного здоров’я, а оснащення кабінетів сучасним реабілітаційним та інтерактивним обладнанням, дозволить зосередити увагу на потенціалі кожної дитини, полегшувати соціалізацію дітей, в тому числі дітей з особливими потребами.

Протягом трьох місяців випускниці АЖЛ – психологи Дойна Кодіца та Лілія Ватаманіца організовували тренінги, спрямовані на соціально-психологічну підтримку жінок та дітей громади, проводили інформаційну кампанію з питань гендерної рівності та руйнування гендерних стереотипів, а також підвищували свою кваліфікацію, у співпраці з Новоселицьким інклюзивно-ресурсним центром.

Всього на реалізацію проекту отримано від МБФ «Український жіночий фонд» грантові кошти у сумі 94493 гривень. За ці кошти оснащено меблями, ігровим, навчальним та комп’ютерним обладнанням кабінети психології, а також проведено інформаційно-просвітницьку кампанію.

Проект "Створення відкритого простору соціально-психологічної підтримки матері і дитини" виконувався випускницями АЖЛ, яка реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (ДОБРЕ)».

Реалізація проекту стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агенство США з міжнародного розвитку. Мамалигівська громада є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Ґлобал Ком'юнтіз (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Зміст є відповідальністю ГО «Відродження МК» і не відображає точку зору УЖФ, NDI, Global Communities та USAID.

Ви не авторизовані у системі для того щоб ви мали змогу коментувати новину вам необхідно авторизуватися або зареєструватися